Wenskaart enveloppen

De verjaardag van opa of oma, een nichtje of neefje dat afzwemt, een vriend of vriendin die iets voor jou heeft gedaan waar je hem of haar heel dankbaar voor bent; allemaal redenen om iemand een wenskaart te sturen. Voor welke gelegenheid je een wenskaart ook wilt versturen, het is fijn als deze helemaal naar jouw zin is en de ontvanger er heel blij van wordt. Er zijn tegenwoordig diverse manieren om een wenskaart te versturen. Uiteraard horen daar ook bijpassende wenskaart enveloppen bij.

Direct naar de enveloppen >>

Wenskaart enveloppen

Je kunt nog steeds naar de winkel gaan om een wenskaart te kopen. Deze schrijf je vervolgens thuis waarna je hem op de post doet. Maar een wenskaart versturen via internet behoort ook tot de mogelijkheden. Daarvoor hoef je de deur niet uit, het is eenvoudig en snel geregeld. Bij een mooie wenskaart, ter gelegenheid van wat dan ook, hoort natuurlijk ook een mooie envelop. Iets waar weinig mensen over nadenken omdat de kaart zelf tenslotte het belangrijkst is.

Bekijk de mooiste enveloppen >>

Wenskaart enveloppen
Wenskaart enveloppen

Bijpassende envelop voor je kaartje

Maar een bijpassende envelop maakt de wenskaart en het gebaar van het sturen van de kaart echt helemaal af. Wanneer je een wenskaart via internet uitzoekt of maakt en verstuurt, kun je een bijpassende envelop kiezen. Je kunt kiezen uit diverse kleuren enveloppen. Heb je een kaart met veel blauw erin, dan ligt het voor de hand om een envelop in dezelfde kleur te kiezen. En voor een kaart met veel groen/geel, kies je wellicht een groene of gele envelop.

Kaart enveloppen in alle kleuren

Ga je voor een zwart-witte kaart, dan is een witte envelop mooi, hoewel een gekleurde envelop in dit geval juist voor een vrolijke tint kan zorgen. Mogelijkheden genoeg in ieder geval. Op deze pagina vind je diverse voorbeelden van wenskaart enveloppen. Wij kunnen ons voorstellen dat je hier nog nooit echt over nagedacht hebt. Daarom helpen we je graag een handje met deze voorbeelden. Misschien krijg je er zelf wel nieuwe ideeën door.

Bekijk ALLE enveloppen >>

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*