40 jaar getrouwd kaartje

Heb je een kennis, vriend, vriendin of familielid die binnenkort 40 jaar getrouwd is? Dan is dat een goede reden om een wenskaart te sturen met een leuke, mooie, grappige, gekke, lieve, bijzondere, originele en/of persoonlijke tekst 40 jaar getrouwd. Er is een verschil tussen het trouwen van vroeger en nu. Vroeger was het not done om uit elkaar te gaan, tegenwoordig is scheiden net zo makkelijk als trouwen.

Direct naar de 40 jaar getrouwd kaartjes >>

Kaartje 40 jaar getrouwd

Het is dan ook een hele prestatie om de rest van je leven samen met dezelfde persoon te delen. Wanneer twee mensen 40 jaar getrouwd zijn, is dat een goede reden voor een feestje en met het sturen van een wenskaart met een mooie, originele en persoonlijke tekst kun je hieraan bijdragen. Vind je het lastig om zelf een geschikte tekst te bedenken die je in de kaart kunt schrijven? Geen probleem, je hoeft zelf niet creatief te zijn om toch een mooie tekst te kunnen schrijven. Lees de teksten op deze pagina maar eens rustig door en je zult zien dat er een geschikte tekst voor jouw kennis, vriend, vriendin of familielid tussenzit.

Bekijk de mooiste 40 jaar getrouwd kaartjes >>

Wenskaartje 40 jaar getrouwd
Wenskaartje 40 jaar getrouwd

Kaartje 40 jarig huwelijk

Of je deze tekst mag gebruiken? Natuurlijk mag dat! We hebben deze mooie teksten niet voor niets geselecteerd op deze pagina. Wat echter ook mogelijk is, is om uit diverse teksten zelf een nieuwe tekst samen te stellen. Dan heb je alsnog een tekst die helemaal van jezelf is en daardoor extra persoonlijk is.

Tekst 40 jaar getrouwd

Wat voor tekst je ook kiest, de ontvanger van de kaart zal vast heel blij zijn met dit mooie gebaar. Des te meer omdat het versturen van geschreven post tegenwoordig niet meer zo vaak voorkomt. Echter, een persoonlijke wenskaart 40 jaar getrouwd is leuker om te ontvangen dan een whatsapp berichtje of een e-mail. Vandaar dat succes gegarandeerd is! Waar wacht je nog op?!

Bekijk alle 40 jaar getrouwd kaartjes >>

Voorbeeld teksten 40 jaar getrouwd:

  • Alweer veertig jaar bij elkaar! Dat is reden voor een BIG party! Gefeliciteerd met jullie jubileum.
  • Een hele poos geleden gaven jullie elkaar het JA-woord. Daar hebben jullie tot op de dag vandaag geen spijt van gehad. Gefeliciteerd met jullie 40 jarig huwlijk.
  • Het jubileum van een huwelijk moet je vieren. Helemaal wanneer de 40 wordt bereikt. Van harte gefeliciteerd met deze bijzondere dag.
  • Namens alle collega’s van de afdeling willen wij jullie feliciteren met jullie huwelijksdag. Vandaag is dat alweer 40 jaar geleden. Geniet van deze mooie dag en we zien elkaar morgen weer.
  • Kijk, dit zijn de betere berichten. Jullie gaan vandaag het veertig jarig jubileum van jullie huwelijk vieren. Kijk samen eens terug naar het begin. Wat zijn jullie mooiste momenten geweest? Ik weet zeker dat jullie terug kunnen kijken op bijzondere jaren. Veel liefs [naam]
  • Zonder geschiedenis geen toekomst. Kijk terug naar het moment van het JA-woord tot nu. Welke dingen hebben jullie van elkaar geleerd? Vast een hele hoop. Gebruik dit zodat jullie nog 40 jaar bij elkaar blijven. Dit jubileum is er niet voor niks. Liefs [naam]

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*