Kaartje zwemdiploma

Ken jij iemand die zijn of haar zwemdiploma heeft gehaald? Reden te meer om een kaartje te sturen. Een afzwem kaartje is er voor jongens en meisjes. Voor het zwemdiploma A, B en C kun je de mooiste kaartjes bestellen. Je kunt er een eigen tekst in schrijven. Op deze pagina kun je verschillende voorbeeld teksten bekijken die je in een kaart afzwemmen kunt schrijven.

Direct naar de zwemdiploma kaartjes >>

Kaartje zwemdiploma

Jammer, want geschreven post is nog steeds de leukste post om te krijgen. Wie is er niet verrast wanneer er een leuke en persoonlijke wenskaart op de deurmat ligt? Er is altijd wel een reden voor het sturen van een wenskaart, dus wacht niet langer en sla die kaarten in! Denk hierbij niet alleen aan een kennis, vriend, vriendin of familielid maar ook aan de kinderen van kennissen, vrienden, vriendinnen of familieleden. Ook kinderen vinden het tenslotte leuk om post te ontvangen. Voor hun verjaardag, voor hun eerste schooldag of voor het afzwemmen.

Bekijk de mooiste zwemdiploma kaartjes >>

Kaartje zwemdiploma
Kaartje zwemdiploma

Kaart zwemdiploma versturen

Dit laatste is een goede reden voor een persoonlijke kaart. Een kaartje afzwemmen vind je in de winkel, maar ook op internet in alle soorten en maten. Je kunt een kaartje zwemdiploma uitkiezen maar je kunt er ook zelf eentje maken of personaliseren, bijvoorbeeld met een foto van het kind voor wie de kaart bedoeld is. Hierdoor stuur je een unieke kaart die niemand anders heeft, hoe leuk is dat?

Zwemdiploma teksten

Schrijf een leuke, lieve, mooie, gekke, grappige, speciale, bijzondere originele en persoonlijke tekst in de kaart. Humor zal gewaardeerd worden, maar houd wel rekening met de leeftijd van het kind voor wie de kaart zwemdiploma bedoeld is. Kijk voor voorbeelden van kaarten en teksten op deze pagina. Zie je er iets leuks tussen zitten dan kun je dit overnemen. Je kunt je ook laten inspireren en je eigen unieke, originele en persoonlijke kaart creëren. Succes gegarandeerd, het kind zal vast nog trotser zijn wanneer hij of zij jouw kaart ontvangt!

Bekijk ALLE zwemdiploma kaartjes en teksten >>

Voorbeeld teksten kaartje:

 • Het leven kent zo zijn goede momenten
  En dit is nou precies zo’n dag
  Waarvan jij extra genieten mag
 • Gefeliciteerd met het behalen van je diploma,
  we zijn erg trots op je!
 • Gefeliciteerd met het afzwemmen
  Je hebt er hard je best voor gedaan
  Nu kan je feest gaan vieren
  Veel plezier met je cadeau
 • Een fijne dag toegewenst
  Ik hoop dat je nog lang
  met plezier aan deze afzwem dag
  zult terugdenken.
 • Een kroon op je hoofd
  en iedereen kan zien:
  Jij bent afgezwommen!
 • Diploma A heb je binnen.
  Nu mag je opnieuw het zwembad in springen.
  Je gaat door voor B,
  Na een beetje oefenen, gaat die de volgende keer ook mee.
 • Gefeliciteerd met je zwemdiploma C.
  Nu kun je bijna alles in het zwembad doen,
  en verdien jij een klein cadeautje met poen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*