Kaartje sturen

Wil jij iemand een kaartje sturen? Er zijn vele manieren te bedenken waarom je iemand een kaartje wilt sturen. Je kunt daarbij denken aan een geboortekaartje, verjaardagskaartje of een sterkte kaartje. Met een kaartje kun je een boodschap overbrengen. Je wilt iemand bijvoorbeeld feliciteren met de geboorte of verjaardag. Je kunt ook een kaartje sturen om iemand sterkte te wensen in een moeilijke periode.

Direct een kaartje sturen >>

Kaartje sturen

Online kun je elkaar een kaartje sturen. Dit is echter minder persoonlijk. Veel persoonlijker is het om een kaart te versturen naar een kennis, vriend, vriendin of familielid ter gelegenheid van een verjaardag, jubileum, diploma gehaald, rijbewijs gehaald, nieuwe woning, nieuwe baan etc. Er zijn heel veel redenen voor het versturen van een wenskaart en ook als er geen reden is, kun je een kaartje versturen om iemand te verrassen.

Bekijk de kaartjes om te sturen >>

Kaartje sturen
Kaartje sturen

Kaartje versturen

Een kleine moeite met een heel groot effect. De ontvanger zal zeer vereerd en heel blij zijn met jouw persoonlijke kaart. Je kunt een kaart in de winkel kopen en persoonlijk op de post doen, maar je kunt een kaart ook digitaal versturen. Wanneer je het op de ‘ouderwetse’ manier doet, en dus per post, dan is het belangrijk om te weten hoeveel postzegels je nodig hebt om je wenskaart te versturen (frankeren).

Bekijk de verzendkosten >>

Verzendkosten kaartje

Afhankelijk van de afstand die de wenskaart moet afleggen, moet je de wenskaart op de juiste manier frankeren. Richtlijnen hiervoor vind je op deze pagina. Lees deze goed door om er zeker van te zijn dat de ontvanger niet bij hoeft te betalen bij het ontvangen van de kaart. Dat maakt de verrassing namelijk wat minder fijn. Het versturen (frankeren) van een wenskaart is niet moeilijk maar zorg dat je op de hoogte bent van de regels. Vervolgens kun je iemand verrassen met jouw persoonlijke kaart. Wanneer je goed voorbereid bent, kan het niet misgaan en is succes gegarandeerd!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*