Humor kaart

Is er een reden om een kennis, vriend, vriendin of familielid een wenskaart te sturen? Het antwoord is altijd ja! Er is altijd een reden om iemand een humor kaart te sturen. Je kunt iemand een kaart sturen vanwege zijn of haar verjaardag. Deze gelegenheid ligt het meest voor de hand. Echter, er zijn diverse mijlpalen in een mensenleven die gelegenheid bieden tot het sturen van een kaart.

 

Direct naar de humor kaartjes >>

 • Keuze uit duizenden kaartjes
 • Voor 14.00 uur besteld = Vandaag bezorgd!
 • Voor 22.00 uur besteld = Morgen bezorgd
 • Naast kaartje ook cadeautjes!

 

Humor kaart

Denk aan bijzondere leeftijden, maar ook aan eerste en of eenmalige gebeurtenissen. Bijvoorbeeld het halen van een rijbewijs, het slagen voor examens, afstuderen etc. Je kunt een kennis, vriend, vriendin of familielid ook zomaar een kaart sturen. Omdat je dat leuk vindt, om diegene te verrassen of gewoon omdat het kan. Naar wat voor wenskaart ben je op zoek? Er zijn wenskaarten in diverse thema’s te koop en te bestellen.

 

Bekijk de mooiste humor kaartjes >>

 

Humor kaart
Humor kaart

Humor kaartje

Ben je iemand die van humor houdt en wil je een kaartje versturen naar iemand die dit wellicht net zo waardeert als jijzelf? Aarzel niet en stuur die kaart! Bekijk de wereld met een lach en de nodige grappige kaartjes. Voor wat inspiratie met betrekking tot teksten voor een humor kaart, kun je prima terecht op deze pagina. Je hoeft de tekst niet zelf bedacht te hebben om origineel en persoonlijk te zijn.

Kaart humor teksten

Niet iedereen heeft dezelfde humor dus het is van belang dat je de tijd neemt om een tekst uit te zoeken die bij jou en of de ontvanger van het kaartje past. Het is alleen leuk als je er zelf om kunt lachen en als de ontvanger van de kaart dat ook kan. Als de grap niet gesnapt of gewaardeerd wordt, is de wenskaart ook niet leuk. Gaat jouw voorkeur uit naar het versturen van een wenskaart per post of digitaal? Het is allebei mogelijk. Waar je ook voor kiest, het gebaar van het sturen van een humor kaartje zal door de ontvanger van de kaart zeker gewaardeerd worden.

 

Bekijk ALLE kaartjes en teksten >>

 

Voorbeeld teksten:

 • Geld lijkt op vet,
  van beide is genoeg
  maar altijd op de verkeerde plaats.
 • Ik ben dit jaar 364 dagen te vroeg voor je verjaardag!
 • Het was even zoeken, maar ik heb het perfecte cadeau voor je gevonden!
  Ik ben het enkel vergeten mee te nemen.
 • Wist je nog van toen? We lagen helemaal in een deuk van het lachen.
  Dat is nu wel anders, door je nieuwe baan is het lachen je vergaan.
 • Begin de dag met een lach, dan weet je zeker dat je alles kan en mag.
 • Hier zit onze Peer, hij is geen 64 meer!
  Je bent nu ouder dan je ooit bent geweest,
  Maar nu ben je jonger, dan je ooit zult zijn!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*