25 jaar in dienst kaartje

Vroeger werkten veel mensen vrijwel hun hele carrière voor dezelfde werkgever. Het vinden van een baan was dan ook een stuk makkelijker dan tegenwoordig. In deze tijd werken mensen vaker voor verschillende werkgevers en is het veel meer dan vroeger een hele prestatie om 25 jaar in dienst te zijn bij een werkgever.

 

Direct naar de 25 jaar in dienst kaartjes >>

  • Keuze uit duizenden kaartjes
  • Voor 14.00 uur besteld = Vandaag bezorgd!
  • Voor 22.00 uur besteld = Morgen bezorgd
  • Naast kaartje ook cadeautjes!

 

Kaartje 25 jaar in dienst

Mocht je een kennis, vriend, vriendin of familielid hebben die binnenkort 25 jaar in dienst is, dan is het erg leuk om hem of haar te verrassen met een leuke, mooie, grappige, gekke, bijzondere, originele en/of persoonlijke wenskaart 25 jaar in dienst. Op deze manier kun je iemand feliciteren met zijn of haar 25 dienstjaren voor dezelfde werkgever. Wil je een kennis, vriend, vriendin of familielid graag feliciteren met deze gelegenheid maar weet je niet zo goed welke tekst geschikt is om in een kaart te schrijven? Geen paniek!

 

Bekijk de mooiste 25 jaar in dienst kaartjes >>

 

Wenskaartje 25 jaar in dienst
Wenskaartje 25 jaar in dienst

25 jaar in dienst kaartje

Op deze pagina vind je diverse teksten die geschikt zijn om in een kaart te schrijven voor iemand die 25 jaar in dienst is. Ga er maar eens rustig voor zitten met een kop koffie of thee en lees de teksten op je gemak door. Wellicht zit er een tekst tussen die jou direct aanspreekt of waarvan je denkt dat deze perfect past bij degene voor wie je de kaart gaat schrijven. Maar het kan ook zijn dat je je laat inspireren door verschillende teksten en uiteindelijk alsnog zelf een mooie tekst bedenkt.

 

Bekijk ALLE 25 jaar in dienst kaartjes >>

 

Teksten kaartje 25 jaar in dienst

Hoe dan ook; de kennis, vriend, vriendin of het familielid die de kaart van jou ontvangt, zal ongetwijfeld blij zijn met dit mooie gebaar. Het is tenslotte fijn om te weten dat er iemand is die aan je denkt en die het fijn voor je vindt dat je al zoveel dienstjaren bij dezelfde werkgever achter de rug hebt. Vergeet niet om diegene nog vele mooie dienstjaren toe te wensen!

 

Voorbeeld teksten 25 jaar in dienst:

  • 25 jaar bij dezelfde baas. Dat zie je tegenwoordig niet zo vaak meer. Jij wel, jij bent snel tevreden! Daarom zijn wij ook erg blij met je. Je levert goed werk en dat belonen we dan ook elke maand weer 😉 Geniet van deze ‘vrije’ dag.
  • Namens alle collega’s van de afdeling willen we je feliciteren met je 25 jaar in dienst jubileum. Naast een extra beloning sta jij de hele dag in het zonnetje. Dit keer halen wij de koffie voor jou in plaats van andersom.
  • Je bent hier 25 jaar geleden begonnen op de klantenservice achter de telefoon. Tegenwoordig loop je in pak rond en heb je de leiding over 30 collega’s. Je bent enorm gegroeid qua capaciteit en leidinggeven doe je erg goed. Iedereen merkt dat hier op de werkvloer. Om dat te vieren gaan we met z’n allen rond 12 uur lekker eten in het restaurant.
  • Wie had dat gedacht, van een stagiair naar een chef-kok. 25 jaar geleden begonnen met afwas en toen de toetjes serveren. Tegenwoordig ben je verantwoordelijk voor de gehele keuken. Dikke pluim voor jou bewezen diensten. Gefeliciteerd!
  • Vandaag ben je alweer 25 jaar in dienst. Nog nooit hebben wij iemand gehad die in al die jaren nog steeds met een glimlach binnenkomt en ook weer met een glimlach vertrekt. Je krijgt vandaag veel taart en je je kantoor is volledig gevuld met ballonnen en slingers. Geniet daar maar lekker van 😉
  • Maikel, vandaag 25 jaar in dienst. Dat vinden wij een hele klus, aangezien de sfeer af en toe erg spannend is. Ook bij hoog water weet jij je mannetje te staan. Daarom ben je ook al zo lang werkzaam binnen dit bedrijf. Namens het volledige personeelsbestand willen je van ook van harte feliciteren met je 25 jarig ambtsjubileum.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*