50 jaar getrouwd kaartje

Wanneer twee mensen trouwen, beloven ze elkaar eeuwige trouw, in goede en in slechte tijden. Echter, tegenwoordig scheiden mensen net zo makkelijk van elkaar als dat ze getrouwd zijn. Het is daarom extra bijzonder wanneer twee mensen een mijlpaal binnen het huwelijk bereiken. Een mijlpaal binnen het huwelijk is bijvoorbeeld wanneer men 50 jaar getrouwd is, ook wel het Gouden Huwelijk genoemd.

Direct naar de 50 jaar getrouwd kaartjes >>

Kaartje 50 jaar getrouwd

Hoeveel mensen redden dat tegenwoordig nog? Dit is daarom zeker een felicitatie waard. Heb je een kennis, vriend, vriendin of familielid die 50 jaar getrouwd is, aarzel dan niet en stuur het bruidspaar een mooie, lieve, bijzondere en persoonlijke wenskaart 50 jaar getrouwd. Er zijn diverse teksten om in een wenskaart voor een Gouden Huwelijk te schrijven.

Bekijk de mooiste 50 jaar getrouwd kaartjes >>

 

Wenskaartje 50 jaar getrouwd
Wenskaartje 50 jaar getrouwd

50 jarig huwelijk kaartje

Ben je niet zo creatief en vind je het lastig om zelf een tekst te bedenken? Laat je hierdoor niet weerhouden om een kaart te sturen. Op deze pagina hebben we namelijk diverse teksten op een rijtje gezet die je kunt gebruiken voor in een wenskaart 50 jaar getrouwd. Kijk maar eens of er een tekst tussenzit die jou en je kennis, vriend, vriendin of familielid aanspreekt. Niet iedereen houdt van dezelfde soort teksten maar er is genoeg keus en dus voor ieder wat wils. Je kunt je ook laten inspireren door de diverse teksten en zelf een nieuwe, originele, persoonlijke tekst samenstellen.

Teksten 50 jarig huwelijk

Doe wat voor jou goed voelt en schrijf een tekst in de kaart waarvan jij denkt dat het bruidspaar gelukkig van wordt. Het kan niet misgaan, alleen al het gebaar van het sturen van een kaart zorgt voor een lach op de gezichten van het bruidspaar. Laat ze merken hoe bijzonder het is dat ze samen het Gouden Huwelijk bereikt hebben. Dat lukt tegenwoordig niet zoveel mensen meer en mag daarom goed gevierd worden.

Bekijk ALLE jubileum kaartjes >>

 

Voorbeeld teksten:

  • Erg knap, al 50 jaar getrouwd. Samen veel mee gemaakt in diepe dalen en hoge bergen. Jullie worden samen oud. Erg bijzonder en heel mooi. Liefs je kleinkinderen.
  • Zo dan, tegenwoordig houden jullie het al 50 jaar met elkaar vol. Zonder gekheid, opa en oma, van harte gefeliciteerd met jullie 50 jarig huwelijk. Maak er samen een gezellige dag van.
  • 50 jaar geleden gaven jullie elkaar het ja woord. Tegenwoordig zitten jullie samen in een verpleeghuis. Geniet van deze fijne dag en eet maar lekker een taartje!
  • Van harte gefeliciteerd met dit vijftig jarig jubileum. De gouden ringen worden nooit meer afgedaan. Jullie zijn voor elkaar gemaakt. xxx [naam]
  • Niet meer bij ons in dienst, maar nog wel op de kalender. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijks jubileum. Vandaag alweer 50 jaar bij elkaar. Reden om iets te vieren met familie en vrienden. Hartelijke groeten [naam vorige werkgever]
  • Gefeliciteerd met deze mooie dag. Niet meer zo soepel als vijftig jaar geleden, maar vanavond gaan de heupjes los op de dansvloer. Gefeliciteerd met jullie gouden jubileum.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*