Jip en Janneke kaart

Annie MG Schmidt, wie kent haar niet?! Ze leeft niet meer, maar ergens toch ook weer wel. Dat komt door de vele kinderboeken die ze geschreven heeft. Haar kinderboeken zijn zo beroemd dat jong en oud ze kennen. Jip en Janneke, Floddertje en Otje zijn slechts enkele van de vele door haar bedachte personages.

Direct naar de Jip en Janneke kaartjes >>

Jip en Janneke kaartjes

Jip en Janneke zijn twee buurtkinderen die samen veel avonturen beleven. Ook in deze tijd zijn ze nog erg populair. Het is daarom niet ondenkbaar dat je het leuk vindt om een Jip en Janneke kaart te sturen naar een kind in je kennissen-, vrienden of familiekring. Dat kan ter gelegenheid van een verjaardag zijn maar er zijn ook een heleboel andere gelegenheden te bedenken voor het sturen van een kaartje.

Bekijk de mooiste J&J kaartjes >>

Jip en Janneke kaart
Jip en Janneke kaart

Kaart Jip en Janneke

Het zijn twee bekende figuren voor veel kinderen en dat is dan ook meteen de reden waarom je een kind in je omgeving blij kunt maken met zo’n kaart. Natuurlijk is het ook leuk om daar een bijpassende tekst in te schrijven. Je hoeft je daarvoor niet zelf te verdiepen in de verhalen van de twee, maar kunt de teksten op deze website gebruiken om in de kaart te schrijven. Lees de teksten op je gemak door en kies een leuke uit voor in de kaart.

Jip en Janneke teksten

Het is ook mogelijk om zelf een tekst samen te stelen vanuit diverse voorbeeld teksten op deze pagina. Laat je inspireren en gebruik je fantasie. De kaartjes zijn te koop in de winkel (bijvoorbeeld in boekenwinkels) maar ook via internet. Of je nu een wenskaart via de post wilt versturen of liever voor het gemak van internet gaat, het is allebei mogelijk. Maak een kind in je omgeving gelukkig met een wenskaart met de bekendste figuren, bedacht door Annie MG Schmidt.

Bekijk ALLE kaartjes en teksten >>

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*