Bruiloft kaartje

Gaat er iemand in je omgeving binnenkort trouwen? Superleuk! Reden voor een feestje! Of het nou om een klein of groot huwelijk gaat (sommige mensen willen graag een grote bruiloft, andere mensen houden het liever klein en bescheiden), een eerste huwelijk of misschien al een tweede (na een scheiding) of een homohuwelijk; ieder huwelijk is mooi en bijzonder.

Direct naar de bruiloft kaartjes >>

Bruiloft kaartje

Wanneer een kennis, vriend, vriendin of familielid gaat trouwen, kun je hem of haar verrassen met een wenskaart bruiloft waarin je het aanstaande of kersverse bruidspaar met een mooie, lieve, bijzondere, originele en persoonlijke tekst alle geluk van de wereld wenst. Ook al ben je bij de bruiloft aanwezig, het sturen van een wenskaart is altijd leuk en zal zeker worden gewaardeerd. Wenskaarten kunnen bewaard worden en daardoor ook teruggelezen worden, misschien wel jaren later.

Kaartje sturen bruiloft

Hoe leuk is het als jouw kennis, vriend, vriendin of familielid de wenskaart bruiloft met jouw persoonlijke tekst later nog eens terugleest?! Zoiets wordt nooit vergeten en is voor het leven.
Pak iets te drinken en wat lekkers, ga heerlijk onderuitgezakt zitten en lees de teksten voor in een wenskaart bruiloft, die we op deze pagina voor je op een rijtje gezet hebben, eens rustig door. De teksten zijn heel divers, er is voor ieder wat wils.

Bekijk de mooiste bruiloft kaartjes >>

Bruiloft kaartje
Bruiloft kaartje

Bruiloft teksten kaartje

We zijn er dan ook zeker van dat er een geschikte tekst tussenzit die bij jouw kennis, vriend, vriendin of familielid past. Heb je een tekst gevonden? Fijn! Neem deze tekst gerust over in de wenskaart die je gaat versturen. Wil je toch graag een originele en persoonlijke tekst in de kaart schrijven? Laat je dan inspireren door de verschillende teksten en bedenk vanuit meerdere teksten zelf een nieuwe, originele en persoonlijke tekst. Wat de tekst in de kaart uiteindelijk ook zal worden, je doet het aanstaande of kersverse bruidspaar ongetwijfeld een groot plezier met het sturen van de kaart. Een mooi gebaar dat gewaardeerd zal worden.

Bekijk ALLE bruiloft kaartjes en teksten >>

Voorbeeld teksten:

 • Graag wilde ik jullie beiden van harte feliciteren met het geweldige voornemen om jullie liefde met elkaar in het echt te laten verbinden.
 • Zij in jurk, hij in pak. Nu gaat het er echt van komen. Ringen, gemeentehuis. De dag van jullie dromen
 • Wat een heerlijke dag is dit, de dag is nog niet voorbij maar nu al weet ik dat dit sprookje goed zal eindigen! Van harte gefeliciteerd!
 • Jullie hebben het geluk gevonden,
  zijn aan elkaar verbonden.
  Jullie hebben de ring gegeven.
  en gaan verder samen door het leven.
 • Voor twee gelukkige mensen
  onze hartelijke wensen
  wij hopen dat deze stralende dag
  in liefde en voorspoed
  verder gaan mag.
 • Dat je bij elkaar hoort,
  wordt verzegeld door het ja-woord.
  Met de kus wordt het startsein gegeven,
  voor een lang en gelukkig leven.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*