Abraham en Sarah kaartje

In een mensenleven komen diverse mooie en bijzondere leeftijden voor. Uiteraard is elke leeftijd er eentje om te vieren, maar bepaalde leeftijden worden mijlpalen genoemd en zijn extra reden voor een feestje. Denk aan de leeftijden van 18 (volwassen), 25, 30, 40 (‘het leven begint bij 40’), 50 (Abraham of Sarah), 60, 65 (pensioen leeftijd) etc. Eén van de meest bijzondere leeftijden die vaak uitbundig gevierd wordt, is de leeftijd van 50.

Direct naar de Abraham en Sarah kaartjes >>

Kaartje Abraham en Sarah

Een man die 50 wordt noemen we Abraham, een vrouw die 50 wordt noemen we Sarah. Wanneer iemand 50 is geworden, zie je vaak een pop in de tuin staan. Op deze manier kun je als familie of vrienden van de jarige aan iedereen laten weten dat er iemand 50 is geworden. Dat is natuurlijk leuk en grappig, hoewel niet iedereen hiervan gediend is. Sommige mensen willen hun leeftijd liever niet met iedereen delen en houden het feest toch liever wat meer bescheiden.

Bekijk de mooiste Abraham en Sarah kaartjes >>

Wenskaartje Abraham en Sarah
Wenskaartje Abraham en Sarah

Abraham en Sarah kaartje sturen

Iets wat iedere Abraham of Sarah zal kunnen waarderen, is een wenskaart Abraham of Sarah met een leuke, mooie, grappige, gekke, bijzondere, originele en vooral persoonlijke tekst. Dus mocht je een kennis, vriend, vriendin of familielid hebben die binnenkort 50 wordt; aarzel dan niet en ga op zoek naar een geschikte tekst om in een kaart te schrijven. Mocht je zelf niet zo creatief zijn en moeite hebben met het bedenken van een geschikte tekst voor in een wenskaart, dan kun je de teksten op deze website wellicht goed gebruiken.

Abraham en Sarah teksten

Zit er iets voor je tussen dan kun je deze tekst letterlijk overnemen, maar je kunt je ook laten inspireren door de verschillende teksten en zelf een tekst samenstellen. Succes gegarandeerd, zelfs in deze digitale wereld is iedereen nog steeds blij met een persoonlijke, geschreven kaart.

Bekijk ALLE felicitatie kaartjes >>

 

Voorbeeld teksten:

 • Wij zijn het niet vergeten, hoewel Sarah het zelf niet wil weten.
 • Haar haren gaan al verkleuren,
  Haar lengte gaat ook naar benee,
  Er gaat vandaag ook iets gebeuren,
  Zij gaat al 50 jaar mee.
 • Hier en daar wat grijze haren. Het vel niet meer zo strak. ……..hoort nu bij de middelbaren.
  Ja, nu begint het ongemak.
 • Ja het is echt waar,
  Onze Adam wordt 50 jaar!
 • 50 Is pas het begin,
  dan heeft het leven pas zin.
 • Onze Henk is nog niet zo oud,
  maar hij krijgt het wel benauwd !
  Nog geen grijs haar, maar al wel 50 jaar.
 • Nu je de halve eeuw passeert
  word je door Abraham geëerd

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*