25 jaar getrouwd kaartje

Het huwelijk is iets moois en bijzonders. Wanneer je met iemand trouwt, beloof je elkaar om de rest van jullie leven bij elkaar te blijven en elkaar onvoorwaardelijk te steunen. Tegenwoordig is het een hele prestatie om daadwerkelijk de rest van je leven samen te delen. Wanneer twee mensen 25 jaar getrouwd zijn, is dat dan ook zeker een goede reden voor een feestje. Heb je kennissen, vrienden of familie die 25 getrouwd zijn en wil je hen graag op een leuke en originele wijze verrassen?

Direct naar de 25 jaar getrouwd kaartjes >>

Kaartje 25 jaar getrouwd

Een wenskaart 25 jaar getrouwd doet het altijd goed. Het bedenken van een mooie, originele en persoonlijke tekst om in een kaart te schrijven is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Je kunt hier wellicht best een beetje hulp bij gebruiken. Op deze pagina vind je diverse teksten die je kunt gebruiken om je kennissen, vrienden of familie te feliciteren met hun 25-jarig huwelijk. Als er een tekst tussen zit die je aanspreekt, kun je deze letterlijk overnemen maar je kunt je ook laten inspireren door de diverse teksten en er vervolgens zelf eentje samenstellen. Dat maakt de boodschap op de kaart wellicht nog persoonlijker.

Bekijk de mooiste 25 jaar getrouwd kaartjes >>

Wenskaartje 25 jaar getrouwd
Wenskaartje 25 jaar getrouwd

25 jarig huwelijk kaartjes

Of het nu gaat om het 25-jarig huwelijk van een familielid, vriend, vriendin of kennis; voor iedereen is een passende tekst te vinden. Neem de tijd om de teksten eens rustig door te lezen en kies er eentje uit waarvan jij denkt dat deze perfect past bij de persoon of personen voor wie de tekst bedoeld is. Succes gegarandeerd, want wie vindt het nu niet leuk om een wenskaart te krijgen met een mooie, originele en vooral persoonlijke tekst van een kennis, vriend, vriendin of familielid?

Bekijk ALLE 25 jaar getrouwd kaartjes >>

Teksten kaartje 25 jaar getrouwd

Maak het bruidspaar gelukkig op deze voor hen zo bijzondere dag. Ze zullen je ongetwijfeld heel dankbaar zijn en je mooie gebaar niet snel vergeten. Het schrijven van een kaartje kun je doen met een eigen tekst of met behulp van één van de voorbeeld teksten over een 25 jarig huwelijk.

  • Gefeliciteerd met jullie 25 jarig huwelijk. Wij wensen je een fijne dag toe!
  • Jullie zijn alweer 25 jaar getrouwd. Reden voor een groot feest! Geniet lekker van deze dag. Liefs,
  • Gefeliciteerd met jullie jubileum! 25 jaar alweer bij elkaar. Dat halen er tegenwoordig niet veel meer. Gelukkig kunnen jullie het goed met elkaar vinden en gaan jullie voor het gouden huwelijk.
  • Als jullie al zo lang bij elkaar zijn, dan moet het wel goed zitten. Anders waren jullie ook niet 25 jaar getrouwd geweest natuurlijk. Geniet van deze zonnige dag.
  • Bloemen verwelken en rozen vergaan, jullie huwelijk heeft al een flinke storm doorstaan. Diepe dalen door onvoorziene omstandigheden laten zien dat jullie erg van elkaar houden. Fijne dag vandaag. En geniet vooral van elkaar.
  • Hoor ik daar een feestje aankomen? Jullie zijn al 25 jaar getrouwd, en dan vind ik een feest wel op zijn plaats. Gefeliciteerd met jullie huwelijks jubileum. Vanavond een drankje komen doen? We horen het wel. Dikke knuffel [naam]

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*