Kaart eigen foto

Het versturen van kaarten gebeurde vroeger altijd via de post. Men kocht een kaart in de winkel, schreef daar thuis een mooie en persoonlijke tekst in en ging naar de brievenbus om de kaart te posten. Tegenwoordig kan het versturen van een kaart ook digitaal. Je ontvangt de kaart dan bijvoorbeeld via de e-mail of via de post wanneer de kaart online is verstuurd. Men hoeft dan niet zelf te schrijven en niet naar de brievenbus. Je kunt online ook een kaart eigen foto maken. Erg leuk om te doen! De kaart krijgt zo een persoonlijke tint.

Direct naar de eigen foto kaartjes >>

Kaart met eigen foto

Digitaal een kaartje maken is een stuk eenvoudiger en sneller. Maar ook minder persoonlijk. Want zeg nou zelf: hoeveel kaarten ontvang jij nog per post? Misschien alleen nog maar als je jarig bent, en zelfs voor deze gelegenheid steeds minder. Jammer, want het ontvangen van een verjaardagskaart is hartstikke leuk. Het is fijn om te weten dat er aan je gedacht wordt, bij welke gelegenheid dan ook. Tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden dan vroeger bij het maken en versturen van een wenskaart. Je eigen fotokaartje maken is daar een mooi gevolg van.

Bekijk de mooiste eigen foto kaartjes >>

Kaart eigen foto
Kaart eigen foto

Eigen foto op kaart

Zo kun je bijvoorbeeld een kaart met eigen foto maken. Dit doe je via internet. Ga naar een website voor het versturen van wenskaarten, upload een foto en je hebt een wenskaart met eigen foto. Het is erg eenvoudig en leuk. Daarnaast is een wenskaart met eigen foto ook nog eens heel persoonlijk, want niemand anders heeft dezelfde kaart. Heb je een kennis, vriend, vriendin of familielid dan binnenkort jarig is, een bijzondere mijlpaal viert of wil je iemand zomaar verrassen met een wenskaart?

Persoonlijke kaartjes maken

Wacht dan niet langer en maak een wenskaart met eigen foto. Deze is via internet erg eenvoudig te versturen, je hoeft er niet voor naar de brievenbus. Het kan de volgende dag al bezorgd worden bij degene voor wie de kaart bedoeld is. Ben je op zoek naar voorbeelden? Die vind je op deze pagina. Neem de tijd om de voorbeelden eens rustig te bekijken voordat je er zelf aan begint. Dan weet je zeker dat het helemaal goed zal gaan en dat je uiteindelijk tevreden kunt zijn met het resultaat. Succes gegarandeerd!

Bekijk ALLE kaartjes en teksten >>

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*