Kaartje afdrukken

Kaartjes kun je eenvoudig laten afdrukken. Je kunt zelf een kaartje ontwerpen met een computerprogramma, maar ook online kun je leuke kaartjes maken. Geheel naar eigen smaak met een foto en mooie tekst.

Kaartje afdrukken

Afhankelijk van de situatie kun je een kaart afdrukken op een klein of groot vel papier. Het is ook mogelijk om er een dichtgeslagen versie van te maken. Hierdoor kun je een voorkant, binnenkant en achterkant maken. Dit wordt ook vaak gedaan met kaartjes voor een huwelijk of feestje.

Direct kaartjes afdrukken >>

Een eenvoudige uitnodiging kun je enkelzijdig laten afdrukken. Dit is vaak de goedkoopste oplossing. Op de voorkant kun je groot de term ‘uitnodiging’ plaatsen met de locatie en het tijdstip. Op de achterkant staat geen opdruk. Vaak is het een bepaalde kleur. Echter, wit kan ook.

Kaartje afdrukken
Kaartje afdrukken

Kaart afdrukken

Wil je een wenskaart dat iets meer luxe uitstraalt, dan kun je er voor kiezen om deze dubbelzijdig te laten printen. Je kunt nu op de achterkant (of binnenkant indien gevouwen) extra tekst plaatsen zoals een dresscode of andere aanvullende informatie. Naast uitnodigingen kun je ook vele leuke kaartjes dubbelzijdig gebruiken. Als je van meerdere mensen (collega’s of klasgenootjes) een tekst wilt plaatsen, dan is een beetje extra ruimte wel nodig.

Bekijk de kaartjes om af te drukken >>

Wenskaart afdrukken

Wenskaarten heb je in vele afmetingen. Zo zijn er kleine maar ook hele grote. Het afdrukken van grote kaartjes is in veel gevallen duurder dan een kleinere variant. Wanneer je zelf een kleine hoeveelheid kaartjes gaat printen, dan zul je qua kosten weinig verschil merken.

Je kunt wenskaartjes printen met een printer bij u thuis, ook bij een drukwerkbedrijf kun je er voor kiezen om een (grotere) opdracht te laten bedrukken. Dit scheelt vaak in de kosten. Veel online bedrijven zoals Greetz zijn gespecialiseerd in allerlei soorten kaartjes. Ze verzorgen ook de verzending zodat je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*