Dierenkaarten

Het grootste deel van de post die bij menig mens op de mat valt, bestaat uit rekeningen. Word je hier blij van? Waarschijnlijk niet. Veel leuker is het om geschreven post van een kennis, vriend, vriendin of familielid te krijgen. Maar vanwege de digitale wereld waarin we nu leven, komt dit niet heel vaak meer voor. We kunnen elkaar tegenwoordig tenslotte heel makkelijk bereiken via whatsapp of via de e-mail. Toch blijven dierenkaarten erg leuke kaartjes om met of zonder reden naar elkaar te versturen.

Direct naar de dierenkaarten >>

Dierenkaart versturen

Op deze manier sturen we elkaar diverse berichten. Wanneer iemand jarig is kun je hem of haar heel makkelijk feliciteren via whatsapp. Dit is erg eenvoudig en scheelt tijd. Je hoeft tenslotte niet eerst een kaart te kopen, deze te schrijven en op de post te doen. Toch is het leuk om een kennis, vriend, vriendin of familielid zo nu en dan te verrassen met een leuke, mooie, grappige, gekke, bijzondere, originele, persoonlijke dierenkaart via de post.

Bekijk de mooiste dierenkaarten >>

Dierenkaarten
Dierenkaarten

Kaartje hond, kat of paard

Er zijn diverse thema’s binnen de wenskaarten, bijvoorbeeld dieren. Heb je een kennis, vriend, vriendin of familielid dat van dieren houdt? Heeft hij of zij bijvoorbeeld een hond of een kat, of is hij of zij gek op paarden? Stuur dan een dierenkaart (hond, kat, paard). Voor diverse teksten voor in een dierenkaarten, kun je terecht op deze pagina. Je kunt een dierenkaartje versturen ter gelegenheid van een verjaardag naar iemand die gek is op dieren. Maar er zijn genoeg andere gelegenheden voor het sturen van een wenskaart.

Dierenkaarten teksten

Daarnaast is het leuk om iemand zomaar te verrassen met een dierenkaartje. Juist wanneer een kennis, vriend, vriendin of familielid het niet verwacht, zal hij of zij extra verrast zijn wanneer jouw wenskaart bij hem of haar op de deurmat valt. Een gebaar dat ongetwijfeld gewaardeerd zal worden en wellicht stuurt de kennis, vriend, vriendin of het familielid jou wel een mooie wenskaart terug. Welk teksten je kunt schrijven op een dierenkaartje, kun je op deze pagina ook bekijken. Soms heb je even geen inspiratie en kun je een steuntje in de rug goed gebruiken. De verschillende voorbeeld dierenkaarten teksten kun je dan gebruiken.

Bekijk ALLE dierenkaarten en teksten >>

Voorbeeld teksten dierenkaarten:

 • Gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er maar een flinke beestenboel van.
 • Ik heb het hele jaar aan je gedacht…
  Maar op je verjaardag nog eens extra!
  Gefeliciteerd!
 • ’t is vandaag een reuze feest
  het is nog nooit zo’n feest geweest
  we zingen met een blijde lach
  en wensen jou een fijne dag!
 • Wie jarig is, hoort onze klokken
  ze luiden dan plechtig bim, bam
  en roepen in koor voor de jarige:
  gezondheid en leef nog heel lang
 • Al wat je maar wenst ,
  al wat je hart begeert ,
  dat wens ik je vandaag
  wel duizend keer!
 • Een tekst van liefde op jouw jaardag van jouw allerliefste.
  Ik denk het hele jaar aan je…
  maar op je verjaardagsfeestje
  nog eens extra!
  Gefeliciteerd!
 • Er is er een jarig!
  Maak er een fijne dag van!
  En als je moet werken,
  doe dan maar net alsof!!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*